Nieuws

Home/Nieuws/

Hallo beste mensen,

Na ruim een jaar van stilte, starten onze repetities weer op 15 september. Wel is er het een en ander veranderd met ons koor. De dirigente Mariska, heeft afscheid genomen van ons koor. Dat hebben we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Tijdens een ingetogen feestavondje hebben we haar bedankt voor al haar inzet. wij wensen alle goeds voor de toekomst.

Maar dan.. wat gaan we doen? Stoppen of doorgaan? Doorgaan natuurlijk! Na 19 jaar een mannenkoor te zijn geweest, komen er nu ook dames meezingen. Dat is een hele uitdaging, wat betekent dat we ook op zoek moesten naar een nieuwe dirigente. Maar we hebben haar gevonden, namelijk: Herma Hegeman uit Nijverdal. Ze is ook al dirigente bij een koor in Nijverdal¬† en zingt bij een koor en Almelo en omdat wij een heel ander repertoire hebben dan dat zij gewend is, gaat zij graag deze uitdaging aan. Wij wensen haar veel plezier en succes bij ‘Oons Tiedverdrief’!

Als de richtlijnen het toelaten, hopen wij snel weer voor jullie te mogen zingen!

Met vrolijke groet, Oons Tiedverdrief

Door |11 september 2021|

Nieuwe website

De website van Oons Tiedverdrief heeft een flinke facelift gehad. De website is nu ook geschikt voor tablet en telefoon. Ons fotoarchief is per jaar gerangschikt. U kunt daar een stukje beeld geschiedenis van Oons Tiedverdrief zien.

Door |22 september 2014|